Quote Originally Posted by nina View Post
acum sta pe pending de ceva timp.apare la order history ca pending dar n-am primit nici un email
nu unit store,am scris au unit store-urile(magazinele).daca nu poti cumpara de pe xbox store,nu poti nici de pe microsoft store,nici de pe comerce.microsoft
am blocat 15$ aiurea.nu va luati dupa bolt.cumparati de pe alte site-uri care stiti ca puteti
Și la mine a rămas în stadiul de processing... dar doar vreo 10-15 minute.
"daca nu poti cumpara de pe xbox store,nu poti nici de pe microsoft store,nici de pe comerce.microsoft" - extrem de incorect, pentru ca personal am dovedit ca se poate (sper ca nu vrei si screenshot cu emailul pe care l-am primit cu codul). Exista mai multe sisteme de procesare a plăților la MS în funcție de locul în care faci tranzacția. Și dacă nu sunt indiscret, de pe ce site cumpărați gift carduri de Xbox unde plătiți exact valoarea gift cardului 1:1? Singurul care ma gândesc ca ar putea merge ar fi amazon.com, tot asa cu adresa de facturare pe US (Am cumparat ceva în acest fel în trecut), dar momentan nu am bani sa bag pe card, iar Paypal ei nu acceptă.