Fiecare cu ale lui, nu as cumpara haine, telefoane, tastaturi sau nimic SH cu care as avea contact in mod direct. Mai ales daca imi permit si un produs nou, nu am niciun motiv sa ma uit la cele SH. Apoi, sunt ceasuri extraordinare de-a lungul timpului, sunt complet de acord, dar multe dintre ele au fost refacute. Pana si originalul Omega Moonwatch a fost relansat cu componente noi, design identic si garantie pe viata. De ce sa dau 2000EUR pe unul de acum 40 de ani cand cu aceasi suma il iau pe cel nou? Ma rog, unii colectioneaza vechituri iar altii nu vor nicio vechitura. Fiecare cu ale lui, imi expuneam doar punctul de vedere legat cu ceasurile la mana a doua. Ceas care a stat pe mana altuia, a transpirat cu ceasul ala la mana, a stat pe veceu cu ceasul ala si cine stie ce altele s-au mai intamplat. Astea sunt chestii care pe mine ma opresc in a ma uita la un ceas folosit. Daca pe tine nu te deranjeaza, more power to you. Dar nu inseamna ca tu ai dreptate si eu nu, inseamna doar ca avem gusturi si principii diferite.