@IuliaOana, eu cumpar de la Altex (cumparaturi online cu plata pe card bancar) de peste 5 ani si singura problema avuta cu respectivii a fost intarzierea livrarii unor componente de PC, iar in urma verificarilor facute de mine, a reiesit ca vina a fost a celor care efectuau livrarile, firma Nemo Express. Te asigur ca daca vreun vanzator "simte" din primele discutii ca esti naiv(a), necunoscato(a)r(e), va profita de slabiciunile tale si-ti va oferi ori un produs care nu se vinde, ori un produs desigilat si folosit precum cel aflat pe raft, sub pretextul ca este ultimul produs.
Nu stiu daca putem arunca vina la modul general pe Altex/Media Galaxy pentru aceasta situatie, cat mai degraba pe sefii de magazin, care au obligatia de a-si verifica periodic subalternii.
Ca sa-ti dau un exemplu ca nici cei de la Emag nu sunt perfecti, un tip aflat pe forumul vecin a dat comanda la Emag pentru a-si achizitiona un monitor de 27 inches, 1440p, refresh de 144 Hz la pretul de 1300 lei si a avut surpriza sa constate urme de folosinta si uzura pe monitor, plus ca accesoriile care insoteau acel monitor erau aruncate prin cutie, fara a fi sigilate. Persoana a returnat produsul si a primit altul cum trebuie, dar per total, a fost nemultumit de intreaga situatie. Ce crezi ca a spus persoana in cauza? Ca niciodata nu va mai cumpara de la eMag.