PSD-ul guverneaza in primul rand datorita absenteismului la vot, si in al doilea rand datorita celor care au votat pomana electorala, nu are legatura cu parerile mele sau ale altora. Ceea ce nu vrei tu sa sesizezi este ca solutia gasita de tine, respectiv sa se impuna medicilor ca dupa ce termina facultatea, o perioada te timp sa profeseze intr-un sistem bolnav in care nu are nici cele mai elementare conditii sa o faca, e aberant. Ce folos daca ar ramane toti medicii aici o anumita perioada cand ei in loc sa se ocupe sa te trateze trebuie sa stea sa trieze pacientii din spital, care primeste medicamente dupa sansele de supravietuire pentru ca sunt 5 pastile la 10 bolnavi, mizerie peste tot, riscul sa se imbolnaveasca pentru ca nu e curat si colcaie gandacii si sobolanii, frig in sala de operatie pentru ca nu este caldura din diverse motive si cate si mai cate situatii de acest fel. Ia apuca-te tu PSD care guvernezi sa aloci fonduri pentru sanatate si sa controlezi destintatia acestora pentru a scoate spitalele din mizerie si din criza de echipament si consumabile medicale, precum si gasirea unei solutii pentru o remuneratie potrivita pentru cadrele medicale sa vezi ca incep sa iti ramana in tara, dar nu, mai bine bagi banii aia in buzunar si te apuci sa impui solutii de genul ia stai tu nenea doctore dupa ce termini facultatea (mai ales daca ai fost la cu plata pentru ca nu ai luat la fara plata dar te-ai revansat), rezident pe salariu minim, in spital unde e igrasie, te mananca gandacii de viu, nu ai resurse sa tratezi pacientii, pentru ca altfel daca pleci te pun sa platesti facultatea...deosebit, incep sa imi placa parerile mele cu mirajul din alte tari, ntz ntz