Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Discutii despre casti - ce cumparam, de unde, cat de bune sunt?
-
Member
Bun deci sunt in cautarea unor casti (nu neaparat de gaming) pentru ascultat muzica la munca. M-am oprit la niste Sennheiser HD4.30, n-am mai utilizat niciodata acest brand si tot auzeam ca's bune rau. Am urmarit cateva review-uri pe net toti le laudau si am zis ca astea sunt bune si mai ales la 330 lei. Cand au ajuns si le-am probat, dezamagire totala. La volum maxim abia se auzeau, bass-ul lipsit de forta, cupele stateau pe jumatate de ureche foarte enervante, cand le-am pus pe cap plasticul a inceput sa trosneasca deci nu cred ca o sa aibe viata lunga, sunt un magnet de grasimi se vedeau toate urmele. Deja am completat formularul de retur.
Am mai testat niste Sony MDR-XB450, bass bun si puternic dar lipsa volum iar la 160 lei cred ca sunt ok, dar prefer cuper over-ear.
Pana si HyperX Cloud Core au fost mai bune decat Sennheiser dar din pacate le-am vandut ca nu-mi stateau prea bine pe cap.