Gata! Eu acum o ora am terminat si acest demo. Le-am jucat pe toate 3 si pot sa spun ca adunate, am petrecut mai mult timp intr-un beta decat unele jocuri full. Si asta chiar spune multe.

Alpha a fost ok, avea probleme la controlul camerei. Si lock on pe inamici. Au rezolvat asta in Beta. Care a fost si cel mai reusit. Au scapat si de durabilitatea armelor. Au facut multe schimbari intr-un timp foarte scurt. Si toate la solicitarile fanilor. Bravo lor pentru asta.
Partea a 3-a (Last Chanche Trial) a fost ceva mai slaba. Au umblat pe la grafica, nu inteleg; nivelul de asa natura sau o paleta mai stearsa de culori... nu stiu.
Final boss a fost ok. Nivel de dificultate mediu. Batut din a 2-a incercare.

Imi place ca poti sa faci un co-op foarte lejer atat cu necunoscuti cat si cu prieteni. Adio nebunia din Dark Souls.
Una peste alta, eu nu il consider "o clona nereusita cu grafica de cacao". Chiar din contra. Dupa ce am jucat si terminat DK 1, 2, Lords of the Fallen, Bloodborne si DK 3.

Ma asteptam sa fiu deja satul de acest gen de jocuri. Dar Nioh a venit cu destule lucruri diferite incat sa spun, da! Cu siguranta il voi juca dupa ce apare.