Quote Originally Posted by cryyo View Post
cryyo, da-mi voie sa nu dau crezare si sa fac echivalentul aruncatului la pubela daca ar fi pe hartie, adica sa inchid fara sa mai citect in detaliu "site-uri de stiri" care pe langa articolul mentionat de tine mai are si:

Klaus Iohannis instigă populaţia la ură şi dezbinare imediat după nişte alegeri
Cine e Florin Bădiță de la ”Corupția ucide”
Incendiul de la Clubul „Bamboo” este cumva parte a Operaţiunii „Colectiv 2”?

Iarta-ma, dar nu pot sa nu remarc clar directia in care doreste acest cotidianul.ro sa manipuleze cititorii. Facand abstractie ca se face mult prea des referire la teorii ale conspiratiei, si la "n-am gasit pe google, deci clar ca e o conspiratie/minciuna etc.". Acesti redactori/scriitori, fie sunt platiti de anumite interese, fie sunt rau intentionati, fie sunt efectiv infantili si naivi (sau chiar copii de 15ani). Deci sa scrii un articol despre un om (acest Florin Badita, care si-a asumat public ca a creat un grup pe facebook unde lumea se aduna si discuta iesirile in strada si protestele), pe baza la ce ai gasit sau n-ai gasit pe goagal, feisbuc si linkedin, si sa le prezinti ca si cum il cunosti pe omul ala de ani de zile, mi se pare ca e penibil si pentru o categorie de IQ mult sub a mea. Apoi teoria cu incendierea Bamboo ca sa pice guvernul, din nou, e ca si History Channel, unde orice progres al unei sau altei civilizatii e explicata prin prezenta extraterestrilor. Hai sa mai si gandim. Nu zic ca trebuie excluse minti criminale, intentii politice etc chiar si la incendierea clubului Bamboo, dar hai sa lasam autoritatile sa-si faca treaba, sa urmarim cum si-o fac si apoi sa discutam, nu sa incepem cu teorii ale conspiratiei, clarviziuni ale mamei omida etc...astea sunt cancan-uri, si cine isi asociaza numele cu asa ceva, din punctul meu de vedere nu merita nici 2 secunde sau 2 click-uri atentia mea. Dar tu esti liber sa iti iei informatiile de unde consideri, eu ziceam doar care este parerea mea.