nu cred ca are rost sa ne adresam unii altora jigniri, injurii si mai stiu eu ce. Suntem o comunitate prea stransa pentru asa ceva. Totodata are si cryyo dreptul sa nu fie de acord cu noi si/sau sa aibe parerea lui, chiar daca nu suntem de acord cu ea.

Cum de exemplu nu sunt nici eu de acord cu "Pe de alta parte, PSD e la putere, ca atare pot emite ce legi si ordonante vor muschii lor.". Asta e valabila in dictaturi si alte forme totalitariene de guvernare, dar in democratie ei sunt "angajati" ai poporului, platiti din banii si munca acestora. Ma gandesc ca la fel cum nu esti de acord nici ca un angajat (oricare) poate fura din firma ce vrea el si poate sa-si faca munca doar in avantajul lui personal doar fiindca e pe un anumit post si are anumite atributii (de ex. un responsabil de achizitii al unui magazin sa-si comanda pentru el alimente/ electronice etc si sa le plateasca cu banii firmei, ca doar are puterea/atributia sa o faca), de ce nu...la fel nu poti fi de acord nici cu ce ai afirmat mai sus.