Am stat sa descarc 25 gb de pomana , problema la acest joc este gameplay-ul. Am jucat 4 ore apoi close application si Delete. Deci combat sistemul e simplu, ai 6-7 combo + block counter si escape roll , iti ia 1 ora sa inveti un caracter pana aici totul e OK . Cand joci contra AI cavalerul din tine se trezeste si te crezi 'Rambo the Medieval Terminator' si ca un badass te duci online sa le arati tuturor ca jumatate din tacticile pe care la stii le-ai invatat in serialul "Vikings". Doar ca nimic din ce vrei sa faci nu merge, bah nimic bah , combo-urile nu fac contact , stai in garda iei damage ,dai deflect iei damage dai roll NU VREA , cand te bati trebuie sa te uiti in centru pentru guard spot , la stance-ul pe care dusmanul din fata il ia sa dai usor deflect cu tasta R , la distanta dintre tine si el sa faci contact la hit ,la bara ta de viata la bara lui de viata , la stamina ta la stamina lui , la bara de super in stanga jos SI sa te uiti si in spate sa nu vina unu sa iti dea damage WTF . Toate intr-un haos. Vorbesc de domination deoarece 1 vs 1 e o aberatie . Nu stiu sa va descriu 2V1 ca am murit tot timpul . E naspa jocul misto idea tipic ubisoft