Nu o iau in nume de rau. Doar suntem adulti aici. Discutam si noi. Si da.. tutorialul nu este atat de bine facut. Dar asa cum a spus si Nire, mai era acolo si unul advanced. Cam peste mana, stiu, sa nu te intrebe din prima daca vrei sa continui cu el sau sa nu.. pana la urma a fost un closed beta. Mai avem un open beta si apoi lansarea. Au timp sa faca retusuri la el.

Eu am aratat filmul de mai sus pentru ca mi-a placut cum a jucat omul. Si oricum nu a folosit tot ce putea caracterul. Adica dodge, guard counter break, etc. Daca totusi ai observat a folosit acel feint, cand vrei sa lovesti de sus cu heavy atack si anulezi in ultimul moment, pacalind adversarul, el lovind dupa tine si tu folosind counter atack. Este exact ce scria la sfarsit in acel articol din reddit de l-am postat.
Adica chiar poti sa lupti destept in jocul asta.

Eu nu am avut lag deloc, nici la duel, nici brawl si chiar nici dominion. Era si ultima zi. Poate am fost norocos.
In momentul de fata jocul este putin peste mediocru, stiu si eu asta. Nu merita in nici un caz pretul de lansare. Dar are mare potential. Cum a spus si OEE.

Si mie, la fel ca tine, din ce mi-am dat seama, imi place tema jocului. De cand asteptam un joc a la Tv Vikings, Game of thrones, sau alte filme Sword and Sandals. Dar totusi am incercat sa nu fiu subiectiv cand am scris despre For Honor.

Cred totusi cu o campanie single buna, servere dedicate si niste schimbari pe aici si pe dincolo, cu update-uri constante, comunitate buna, poate sa fie un joc foarte reusit.