N-am votat cu nimeni, sunt cat se poate de neutru, ma lasa rece toate partidele politice din tara, fie ca se numesc PSD, PNL, USR, PMP, ALDE sau mai stiu eu cum. Nu ajung oameni imaculati in functii inalte, nu au cum, ii regurgiteaza sistemul, instant, cel putin la noi, asa ca n-am cum sa ma incred in niciun parvenit politic care promite marea cu sarea. Fie ca au fost din partea dreptei sau a stangii (chiar daca la noi nu exista stanga si dreapta, dar s-o lasam asa), de la mandat la mandat, baietii au furat cat au putut.

Hotii, hotii, ies hotii, ne fura painea de la gura, o sa ajungem in curul gol, asa isterie n-am mai vazut de ceva timp, sunt ferm convins ca multi nici n-au citit ordonantele, dar ce mai conteaza. Vad ca mai toti de pe aici luati lumina de la Digi, care e o televiziune la fel de manipulatoare ca si cele pe care le detestati voi, doar ca ea apara cealalta tabara cu acelasi grad de staruinta, dar hei, totul e alb sau negru, nuante de gri nu exista. Ati plecat pe o idee si o tineti langa, nu conteaza daca e veridica sau nu, cat timp ideea e impotriva PSD, - in cazul de fata - totul e bine.

Modul complet imbecil in care PSD a dat aceasta OUG, fara a explica despre ce e vorba in ea (Iordache ala, vai de capul lui, nu stie sa lege doua vorbe, d-asta si zicea intr-una "Alta intrebare") si ura pe care manifestantii le-o poarta au dus la protestele de acum, nu continutul OUG; si guvernul Ciolos discutand aprobarea uneia asemanatoare acum cateva luni - Guvernul a discutat modificari la legea evaziunii fiscale - HotNews.ro.

Privind ordonantele, mi s-au parut pertinente articolele acestea, scrise de catre niste persoane care lucreaza in domeniul juridic: Scurte expuneri obiective despre proiectul de gratiere, Povesti cu gratieri si abuzuri - Radu Chirita.

Probabil ca veti intelege ca sunt impotriva protestelor, nu, nu sunt impotriva, e dreptul democratic al oricarui cetatan de a protesta, doar ca eu unul nu inteleg isteria de acum, cand legi mult mai cretine si odioase s-au adoptat in trecut si nimeni n-a zis nici "pss", dar poate asta este punctul 0 si de acum inainte la fiecare lege partinitoare se va iesi in strada, neluand in seama partidul care va fi la putere.

In perioada asta m-au scarbit manipularile grosolane de pe Facebook: era o postare, sanchi, a lui "Ombladon", care era o facatura ordinara pe care o miroseai in primele 5 secunde daca aveai mai mult de un neuron in cap, in care spunea ca galeria lui Dinamo, platita din banii lui Negoita, a plecat de la hotel Rin spre calea Victoriei. Fosta sotie a lui Negoita a preluat postarea si pe urma multe publicatii online urmandu-i exemplul, luand totul de bun. Sa nu mai zic ca la postarea de pe Facebook erau vreo 30.000 de share-uri. Cam asta e tara in care traim sau mai degraba lumea, ca si-n afara se pune botul la fel de usor.

Inca ceva, melodiile celor de la Vunk si Voltaj, care mereu apar ca ciupercile dupa ploaie cand se intampla probleme de interes national, sunt de o penibilitate cum rar intalnesti. In rest, ca vine Ciolos inapoi sau ca ramane PSD-ul, tot la fel se va trai in Romania.