Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Politica - tichie de margaritar
-
Member
Vid, rezonez cu ambele posturi de mai sus.
Se pare ca unii s-au plafonat, ca deh, traiesc deja intr-o democratie bine definita dar cand e un risc atat de mare ca eu sa platesc taxe si impozite in buzunarul unui partid, cand stiu ca ei vor sa dezbine si sa cucereasca si cand vad ca vor sa scape de toate formele independente de justitie, facandu-ma indirect si prost, putoare, sau mai stiu eu ce, e deja sfidare. Vezi declaratia lui motocicleanu de ieri: " cel mai destept cedeaza" Poftiiim?
Pana si copiii mici stiu in ziua de azi ca sistemul e putred.
Rodarkone, iti respect opinia dar calea asta barbara de care vbesti tu este un drept fundamental in democratie, care da si rezultate.
Lumea nu iese ca sa-i dea jos pe aia ca sa vina altii.. lumea iese pentru ca s-a saturat sa stea si sa asiste la furtul sistematic din Romania ultimilor 20 si ceva de ani.
Ai lor dau vina pe proasta comunicare a OUG? Firea zice ca 95% dintre protestatari n-am citit ordonanta? Poftiiim? Eu, personal, am citit si originalul si revizia din scoarta in scoarta si imi e groaza de ce vor astia sa faca.
O data n-au explicat ce presupune de fapt deci probabil merg in continuare pe proasta comunicare si sub presiunea oamenilor, aparent, o retrag.
referitor la solutii... nu sunt iohannist cum vor unii sa eticheteze oamenii din strada, dar fara indoiala guvernul precedent avea masuri f. bune puse in miscare, despre care multi habar nu au ca nu s-au informat. Un exemplu concludent e platforma online pe care o pregatea Anaf-ul.
Ce nu intelegem noi cu mentalitatea asta de Becali este ca schimbarile majore se fac in timp si ca nu poti afirma ca tehnocratii n-au facut nimic in putinul timp pe care l-au avut la dispozitie. Ca nu mergeau sa dea raportu la A3 sau RTV e partea a 2-a. Oamenii care muncesc n-au timp de drama la tv.
Ca sa raspund si eu la intrebarea ta Dark:
Am iesit pt ca este minimul pe care-l pot face pt tara in care inca locuiesc si pe care o iubesc. Am ales sa lupt in loc sa fug. Satisfacator?