Ok, m-ai convins, sa fie si un lup mancat de oaie.

Faptul ca asta va intoarce Romania in timp 10 ani, nu conteaza, ca doar iesim in strada sa ne aparam drepturile (drepturile care nu ne-au fost incalcate in nici un fel) ... a ... daca discutam despre ies in strada pentru a manifesta dreptul la opinie (alt drept care nu a fost incalcat) cu alte cuvinte "domne eu sunt impotriva ordonantei" e foarte ok, e normal sa exista opozitie, dar de ce in strada ? ... aia ma uimeste pe mine

Du-te frate la grupul parlamentar pe care l-ai ales/votat sa te reprezinte si fa acolo presiuni, sa vedem care e solutia cu care vin ei, sau du-te la avocatul poporului, care are dreptul sa combata si sa blocheze aceasta OUG sau fa un memorandum cu sute de mii de semnaturi in fata la CSM si preseaza-i pe aia sa blocheze, dar nu ... scopul e altul, sa mergem la guvern, ca aia au dat hotararea, ideea este sa-i presam pe guvernanti sa o retraga, cu FORTA!!! maselor (sper ca va uitati si voi la TV si vedeti multima uriasa care striga cu nume si prenume, pe langa ordonanta ce nu le convine)

Cu alte cuvinte voi sunteti absolut de acord ca nu trebuie sa folosim metode pasnice, super elegante care denota abordare civilizata asupra parghilor sistemului, singura solutie este protest in strada ? ( a dracu democratie si cum o inteleg unii)