eu nu insist cu nimic. am doar niste intrebari la care nu mi se raspunde. nu prea inteleg ositilitatea voastra, nu zic sa mergeti sau nu sa protestati. parca ieri iubeati romanii?
voi vreti ca PSD-ul sa nu mai fie PSD, sa nu mai gandeasca ca PSD si sa nu mai actioneze ca PSD. e wishfull thinking sa crezi ca in PSD exista oameni corecti si ei o sa fie pusi in functii puternice fara sa fie manipulati.
nu imi impun punctul de vedere ci sunt doar niste intrebari la care speram sa mi se raspunda, simtul civic si unionist am crezut ca se extinde si aici pe forum. voi faceti ce vreti, puteti sa protestati cat vreti si unde vreti fara ca eu sa fiu sau nu de acord cu asa ceva.

P.S. de Iordache asta vorbim, nu?! cum de mi-a scapat din vedere cariera lui pollitica

Florin Iordache (n. 14 decembrie 1960, Caracal, România) este un politician român, membru al Parlamentului României, din partea PSD. A fost președinte al Camerei Deputaților, între 13 iunie - 21 decembrie 2016, după revocarea lui Valeriu Zgonea și până la alegerea lui Liviu Dragnea.

La 25 octombrie 2015 a participat la inaugurarea Cimitirul militarilor români de la Rossoșka, primul de pe teritoriul fostei URSS închinat soldaților români.[1]

De la 4 ianuarie 2017 îndeplinește funcția de Ministru de Justiție, în guvernul condus de Sorin Grindeanu.