Single post: Politica - tichie de margaritar
-
Banned
eu nu fac nimic pt a te enerva, te enervezi singur. s-a mai spus asta aici si tin sa citez "nu exista numai alb si negru, mai e si gri"
1. nu e acelas lucru. atata timp cat OUG 13 ( pe cuvantul meu ca parca e ceva din Star Wars ) a picat nu mai exista motiv sa cada un Guvern. problema a disparut si strada a castigat, asta + presiunea din afara. tu vorbesti de dreptul de a protesta iar eu de ce ar trebui sa se intample pt a cadea Guvernul/alegeri and so on. ca acum Guvernul o sa il demita pe Iordache asta asa ca bonus nu face decat sa dezamorseze un pic situatia (poate) iar dupa o sa o ia de la capat cu legi cretine
2. nu e off-topic. asta e alta regula inventata. cine decide daca imi pot exprima sau nu parerile daca votez sau nu? dreptul de a vota nu mi s-a luat. ca nu am votat acum nu inseamna ca nu o sa votez in viitor. e vorba de abordarea pe care o au cei care au votat fata de cei care nu au votat. daca militezi pt un lucru bun cum ar fi patriotismul (chiar daca nu il remarci), "togetherness " si alte chestii pozitive ar trebui sa show me the way, nu sa maresti crevasa. nu e bine sa cataloghezi ca nu faci decat sa divizezi.
3. cu atat mai mult ar trebui sa extindeti aria de votanti. de ce nu promovati mesaje de genul " Am facut asta si pt voi, va tinem un loc in piata
" in pozele alea pe care le puneti pe FB decat sa ziceti " 600 000 vor schimbare, cei de acasa nu vor" . in sine iti limitezi puterea si nu faci decat sa le dai apa la moara antenistilor care o sa se lege de asta. nu uita faptul ca persoane ca Leni au fost si ele in piata desi nu au fost la vot.
4. acel ceva special se numeste patriotism dar ne fiind exersat probabil ca nu il recunosti. nu am bagatelizat nimic, am remarcat mobilizarea dar la ce te referire tu cred ca vrei mai mult decat doar sa "remarc" ce s-a intamplat, vrei sa fi elogiat
5. cu respect iti spun ca NU vreau sa intru in asemeneaa discutii! daca tu ai impresia ca sunt singur pe pamant iti spun ca te inseli si atat.
---------- Post added 07-02-2017 at 01:15 ----------
@ asperas
corect. nu eu am ales Guvernul si asta pt ca sistemul nostru de vot este unul mai mult decat tampit! eu as schimba fix asta: prezentati Ministrii care ar fi numiti, in cazul in care castigi alegerile, in timpul campaniei electorale. se numeste transparenta. noi din pacate nu stim nici primul ministru care ar fi in timpul campaniei.
ma repet pt a nu se intelege gresit:
nu iincerc sa influentez pe nimeni, am doar niste nelamuriri. cum abordati voi acest dialog este alegerea voastra!