Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Politica - tichie de margaritar
-
Member
Leni, eu consider ca am propietatea termenilor si sunt perfect constient de cuvintele folosite. Consider ca autosuficienta nu este benefica unui dialog argumentat .... Referitor la autonomie , doar cautand in dex o o observi ca avem urmatoarea definitie : ,,Conditie a indivizilor, colectivitatilor si institutiilor care se bucura de o anumita independenta in raport cu autoritatea exterioara sau centrala,, . In continuare consider ca situatia externa este una extrem de delicata si cred ca este imperios necesar ca toate institutiile statului sa fie unite. Sunt perfect convins ca orice situatie externa reclama o interventie coerenta a acestor institutii ( in special institutia presedintelui si guvernul- adica fix ce nu merge acum ) . Cred ca li se rupe rusilor de ex. daca nu ne mai zicem unii altora bucuresteni sau ardeleni. Si aici nu ma refer la a intra cu arma in mana evident.
Sa ne intelegem , consider perfect normal sa protestezi atunci cand esti nemultumit de ceva. A fost facuta o mare gresala cu adoptarea acelei OUG, perfect de acord. Nu am inteles de ce se mai protesteaza daca guvernul a cedat ?! Am aflat apoi ca se vrea schimbarea intregului guvern. Personal consider ca este prea mult in contextul intern si extern. Insa fiecare cu parerea lui.