Nu se dizolva PSD-ul, stati voi linistiti. PSD este singurul partid din Romania care primeste voturi din oficiu din partea multor cetateni, care nu au o cultura politica si care fac de regula parte dintr-o anumita categorie de varsta. Desi numarul acestor votanti a scazut considerabil din 2000 pana acum, el inca exista. Batranii din rural care au votat doar cu PSD intreaga viata, sunt multumiti ca au acum strazi cu asfalt, a ajuns curentul electric si la ei, iar daca au votat mereu cu PSD si au primit toate astea, vor vota in continuare pentru ca sunt multumiti.

Repet, numarul votantilor de genul asta a scazut considerabil de-a lungul timpului, pentru ca batranii de acum, nu mai erau atat de batrani la revolutie si fac parte din alta generatie care poate a votat si cu dreapta. Iar din cauza asta nu cred ca PSD are vreo sansa sa dispara, pentru ca nu vor risca niciodata sa piarda niste voturi din oficiu, iar asa cum au obtinut niste rezultate zdrobitoare la ultimele alegeri avand si multa populatie tanara in cei care i-au stampilat la alegeri, nu au niciun motiv sa renunte. Oamenii aia din varf de deal care nu stiu de niciun alt partid politic in afara de PSD si care nu stiu ca Iliescu nu mai e presedinte, nu vor stii ce e noul partid format din ramasitele PSD. Sunt destui de genul, unii cred ca noul tovaras Iliescu doar l-a inlocuit pe Ceausescu. Habar n-au ei de democratie, ca a picat regimul sau alte-cele. Sunt multi, foarte multi oameni de genul. Urmariti Vox Populi si veti vedea.

Poate o schimbare in partid ar fi miscarea pentru PSD, insa Dragnea pare a fi fara opozant in partid si nu stiu cat pot crede asa zisul scandal intern in PSD, unde il are ca opozant pe primarul din Iasi. Mi se pare mai mult o miscare a anumitei parti din presa care trage cu dreapta. Daca nu isi schimba liderul in curand, sunt toate sansele pe Iohannis sa il vedem suspendat, pe Tariceanu interimar si pe Dragnea liber si fara dosar printr-o noua ordonanta de urgenta. Sau hell, poate chiar o gratiere (desi parca un interimar nu poate face asta).