Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Exclusivitate jocuri xbox one
-
Senior Member

Originally Posted by
Espiritus
Fanboy activated.
Lista aia e mincinoasa, pun pariu ca nici nu te-ai uitat peste ea. Si chiar daca nu ar fi falsa, nu cred ca Microsoft se poate lauda cu impozantul joc exclusiv Majong si alte bălării mai indie decât indie-urile de pe steam.
Dar si tu ai exagerat. Recore, Rare Replay, Ryse, Forza si Horizon, Gears, Halo, Quantum, Ori, Max....Kinect, Killer Instinct, Dead Rising....plm sunt o gramada. Dar e mai usor ca fanboy sa zici ca consola cealalta e mai proasta....
BTW am vorbit serios, nu am putut juca Last of us mai mult de 2 ore, era sa adorm pe scaun de plictiseala, i-am dat jocul moka lui OEE. Iar Uncharted 4 e overated dpmdv!
BTW daca elimini multiplatform de pe PS4 ramai cu mai putine jocuri (insumand si Indie) decat ep Xbox One, na!