Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
Am aproape 100 de ore in Bloodborne si in afara de amfiteatrul ala din lecture building cu aia care dorm pe scaune nu am observat nicăieri frame drop deranjant. Nu înțeleg nici la ce se refera astia de la DF cu framepacing (înțeleg ce e, dar nu mi s-a părut "oribil"). Poate mi-a plăcut prea mult jocul si am trecut mai usor peste. Oricum consider ca formularea "framedrop oribil" e o exagerare.
De ex Bloodborne și Division scot amandoua 30fps. Ia o secventa de frame-uri ideala 1,1,2,2,3,3,4,4,5,5 etc. Fiecare frame e "randat" de 2 ori deci sta pe ecran același timp măsurat în milisecunde. Blood face ceva de genul 1,1,1,2,3,4,4,4,5 etc. Frame-ul nr 1 sta prea mult pe ecran, 2 încarcă prea repede etc. În joc asta se traduce în sacadat subtil aleatoriu și impresie de 20ish fps deși măsurat e 30. Toate jocurile Souls sunt la fel. Deși foarte jucabile asa cum sunt, mie unul mi-e din ce în ce mai greu sa ma joc 30 de când cu Pspro și multe titluri în 60 fps. Joaca Nioh dacă ești fan Souls apoi revino la Bloodborne și o sa fie foarte evidenta diferența. Jocuri de genul asta musai 60fps Please.