Quote Originally Posted by Templier View Post
@ MonkY

nu esti tu motivul principal pt care plec ci oamenii ca bicky1310 care a si recunoscut ca e rau. ma intreb ce contributie a avut el la site-ul CG de isi permite sa foloseasca thread-ul meu! eu cand am spus ca problema din tara asta nu e la politicieni ci la oamenii de rand acum pot da si nume (bicky1310)! la fel cum problema a fost si la tine cand nu ai putut sa recunosti ca te-a deranjat ceva.

pe parcursul celor 8 ani petrecuti aici am incercat sa incurajez niste valori morale si de etica cat mai bune pt noi toti ca si grup, nu am tras pt mine ci pt comunitate. lasa ca se cern persoanele dar pacat ca o sa ramaneti cu useri ca bicky.
1. Nu e thread-ul tau, e un thread pe forum. Cand initiezi astfel de thread-uri trebuie sa te astepti si la raspsunsuri negative.
2. Nu esti, n-ai fost, nu vei fi salvatorul forum-ului, lasa complexul asta mesianic si nu mai pune pe o pozitie de inferioritate oamenii care nu s-au implicat cat te-ai implicat tu. Am inteles toti din prima ca ai tras pentru binele suprem, nu mai cersi atentie. (referitor la userul in cauza, din cate imi amintesc era verde pana mai acum ceva timp, plus ca e destul de activ pe subforum-ul de ps4, ofera raspunsuri pertinente la intrebarire postate de altii, nu-l poti acuza ca nu s-a implicat).
3. Vazand screenshot-ul postat de Monky ti-ai meritat cu varf si indesat unfriend-ul,ai fost creepy si chiar stalkerish, avand in vedere ca ai stat sa te uiti cui a raspuns si cui n-a raspuns urarilor de ziua lui (btw, La multi ani, Monky -sry de intarziere). Also, screenshot-ul l-a postat in aparare la prima acuzatie pe care i-ai adus-o (desi acuzatie suna stupid, avand in vedere contextul) si anume ca nu ti-a raspuns pe fb.
4. It's not you, it's us, du-te linistit.