Desi am zis ca nu mai postez pe tema asta, pur si simplu nu am cum. Si iata si de ce:
Quote Originally Posted by Templier View Post
esti prea simplu si de aceea nu intelegi !
Man, cam in acelasi stil mi-ai zis si mie... si ti-am spus atunci (citez): "Merci ca totusi nu mi-ai zis ca sunt prea prost sa inteleg ce scrii". Fara suparare, dar tu nu-ti dai seama cand jignesti oamenii?
al 2 lea unfriend din partea lui MonkY
Eu fac des greseala asta de a mai da (in special celor pe care ii considera apropiati) inca o sansa... 99% din cazuri mi se intoarce rezultatul tot mie in fata. Stai linistit, va fi ultimul unfriend. Totusi, ma simt ca la gradinita, si nu stiu de ce...
asa sunt tratate persoanele de valoare in tara asta.
OK, got it. Tu esti de valoare, eu nu inteleg ce vrei sa spui... Mbon, daca ti se pare ca sunt la un nivel atat de jos, exista unfriend, exista ignore... Eu am incercat sa fac asta dar tu ai preferat sa te plangi aici. Imi pare rau ca nu m-am ridicat la valoarea ta.
BTW intreaba-l pe MonkY cu ce l-am mai deranjat azi de mi-a dat din nou unfriend, ca era ziua si nu i-am scris nimic deranjant pe FB
dar el nu are nimic cu mine
Bro, fara suparare... dar imi dai un sut la oo (pardon my french) si dupa aceea intrebi de ce n-am stat suficient de bine in pozitie? Scuza-ma, dar imi rezerv dreptul de a fi prieten cu cine doresc pe social media... Acolo in general tolerez bine oamenii care nu imi trimit semne de intrebare din minut in minut... La valoarea ta, ar fi trebuit sa intelegi ca si lipsa unui raspuns tot raspuns se cheama...

Anyway, vad ca deja ai adus in discutie de nenumarate ori aportul la forum. Initial am spus ca am respect pt. tot ce ai facut, dar daca esti genul care imi scoate ochii pentru asta, am rugamintea sa faci un calcul cu ce ai donat pt. forum, si promit ca anul acesta sa trag tare sa ma achit fata de tine.

P.S. Ma gandeam acum daca nu ar fi mai bine sa inchidem threadul, ca sa nu devenim "AcasaTV". Pe de alta parte, daca fac asta, cu siguranta mi se va reprosa ca nu dam dreptul la opinie... Nu stiu cum e mai bine. Chiar nu stiu. Dar eu sunt mai prost de felul meu, asa ca... ii las pe colegii mei sa decida cum e mai bine. Bafta!