Am jucat in dueluri si in deatnmatch (elimination 4v4). E tactic in combat player vs playerr. Nu are multe combinatii (ceea ce il face accesibil), dar facand diverse combinatii intre attack, defense, stun, incepe sa devina tactic. Si tb sa fii atent la adversar. De unde ataca, cum ataca, cum il poti opri, cum il prinzi intr-o seccesiune de atacuri. Am jucat numai cu Raiderul (am preferat sa invat pe un singur hero). Banuiesc ca fiecare hero are specificul lui (in afara de heavy, light, long range, short range etc), mai precis tactica specifica. De ex exemplu Raiderul e straight forward, nu e heavy, dar se bazeaza pe putere. Atuul lui e sa te puna la pamant si stun-ul. Nu e rapid. Tb sa astepti miscarea adversarului, sa-i faci un guard break/ stun, si sa-l bumbacesti putin. E misto sa alegi inspre adversar si sa-i bagi un heavy attack sau sa-l impingi. Daca adversarul fuge inspre mine asa incep jocul. E ideal ptr luptele in spatii mici ptr ca e genul de caracter care-i limiteaza miscarile adversarului, si daca e o vale/gropa il poate arunca usor in ea.

Jocul asta nu e ptr ce nu au rabdare, si daca vrei sa devii bun tb sa te "antrenezi" pe bune (cu boti, cu alti jucatori), sa-ti intre in reflex. Mie imi place. Impresia mea e ca e un soi de joc pe care sa-l joci o ora, doua cand ai timp (cel putin pe partea de versus si duel, ce am jucat eu). In functii si de primirea la lansare sunt dispus sa-l iau intr-o luna , doua, daca prind un pret bun.