Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Sala Gaming (X360) - Cluj-Napoca
-
Admin

Originally Posted by
zxpy
rly?since when?cred ca sunt unul dintre cei mai fideli clienti ai salii din cluj ,care btw e deschisa de vreo 4 luni sau mai mult,si care inca nu reuseste sa stranga CONSTANT mai mult de vreo 4 clienti concomitent.....si asta o spun cu mare regret.trust me nu e nici pe departe atat de apreciata acesta initiativa de public pe cat ar trebui sa fie(aici nu fac deloc reclama,doar sustin ceea ce ar trebui sa fie state-of-the-art in acest moment in domeniul gamingului)
nightprowler vorbesti in necunostinta de cauza
P.S. aici vorbim de cluj nu uitati.nu stiu ce se intampla daca sala era in tg-jiu sau botosani
Eu va inteleg perfect. Si eu ma chinui de ani buni de zile sa aduc oamenii mai aproape de console. La urma urmei, de-asta avem si site-ul acesta. Din pacate, cu unii romani e mai greu. Multi habar nu au ce este aceea o consola, iar numele nu le da de inteles decat ca e ceva gen consola pentru linie de comanda MS DOS or something. Incercati sa faceti ceva reclama (flyere, afise) prin care insa nu aruncati doar mare "Aici va puteti juca pe consola Xbox 360" ci explicati acolo oamenilor avantajele... ce inseamna sa stai sa te relaxezi, etc. Din pacate, unii trebuiesc educati inainte de a-i considera clienti. Pe de alta parte trebuie sa recunoasteti ca si targetul e mult mai mic. Cei care stiu despre ce este vorba prefera sa joace din coltisorul lor de rai, nestingheriti de nimeni... prin urmare cred ca trebuie sa-i atrageti pe cei mai putin familiarizati cu consola...