Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Project Scorpio va fi prezentat pe 11 Iunie
-
Admin
Cu Microsoft e greu, pentru ca nici ei nu stiu ce vor. De fapt problema e cu cei care s-au perindat pe la "putere". Balmer a reusit sa puna si divizia Xbox pe butuci, iar acum se vad efectele. N-au prea avut de ales si au preferat sa "canibalizeze" Xbox-ul in detrimentul lui Windows 10. Games for Windows.... remmember? Asta in timp ce Steam, Origin & Co. le-o dau la gioale.
La Sony e "simplu". N-au alta sursa pe partea de gaming. N-au OS-uri de laudat, vor sa-si vanda TV-urile 4K, sa vanda cat mai multe accesorii, jocuri and stuff. Eu daca as fi in locul lor as deschide cat mai multe studiouri care sa lucreze exclusiv pt. PlayStation (sunt atatia indies care ar face treaba buna cu un buget mai serios si extra man-power).
Anyway, 2017 va fi un an bun pt. gaming, zic eu. Avem consola noua de la Nintendo, consola noua de la Microsoft, si a celor de la Sony are vopseaua proaspata... not bad! Not bad at all! De-abia astept E3-ul!