Quote Originally Posted by AGKill0 View Post
ce i-am ranit sentimentele sau ce? vrei sa-i dau un servetel ceva sa-si stearga lacrimile? daca voi va puteti abtine cand vedeti aberatii e treaba voastra, eu nu pot trece cu vederea asemenea prostii, the last of us remasterizat de doua ori... bine ca nu l-au remasterizat de 4 ori asa pt fiecare an 2013-2017, ca alt joc exclusiv nu are Sony pe PS4, right @djleo666?

hai ca eu ma duc acum sa cumpar a doua remasterizare a lu The Last Of Us ca asa am auzit de la @djleo666 ca e una noua
Multumesc de servetel, m-a bufnit plansul dupa primele ore de No Man's Sky. Sau dupa primele ture in Driveclub. Bloodborne e fain jocul, se cunoaste mana celor de la From Software. Un alt joc care imi place mult e Ratchet & Clank. The Last of Us nu stiam ca a primit patch pentru Pro, intelesesem ca venise ca un remaster.
Horizon Zero Dawn pare interesant dar tinand cont ca se lanseaza la fix 11 zile de Andromeda cred ca voi spune pas pana prin vara, cand probabil il voi gasi pe OLX la un pret decent, in plus pana atunci se va vedea si parerea colegilor de forum referitor la joc.
Forza Horizon a vandut 2.5 Milioane de exemplare, seria Horizon aducand peste 1 miliard de dolari profit pentru Microsoft Forza Horizon 3 sold 2.5 million copies, franchise exceeds $1 billion in retail sales | VG247 , sa nu uitam ca Driveclub s-a vandut atat de "bine" incat pe 22 Martie anul asta se implineste fix un an de cand Sony a inchis Evolution Studios, studioul care a dezvoltat Driveclub, pe baza vanzarilor "excelente".
Nu sunt fanboy (extrem ) dar pot spune cu mana pe inima ca Xbox-ul are si el avantajele lui si de acea nu pot sa trec cu vederea unele lucruri la Playstation-ul personal (baterie de kko la DS4, belirea ciupercutelor, incalzire excesiva, lipsa EA Acces si a jocurilor Backward Compatible...). Multi vor spune sa un PC configurat bine poate compensa consola Xbox, dar eu zic la ora actuala ca PC-ul meu din 2006 nu merita upgradat, ci mai degraba schimb consolele cu versiuni mai noi