Eu am primit niste casti (resigilate) la un moment dat, in urma unei comenzi online. M-am prezentat la un magazin local si le-am returnat. Le-am batut putin obrazul.. nu au comentat nimic, dar nici nu parea ca le pasa.

De-atunci rezerv online, si ridic din magazin, sau ma duc direct in magazin daca vad ceva pe site. Usor pentru mine deorece am la 5-10 minute de mine unul, dar nu cred ca este in regula pentru cei care stau mai departe.. sau pentru cei care pur si simplu isi doresc un serviciu/magazin online de calitate in anul 2017.
Am "riscat" putin cu Pro, nu prea era stoc si-am facut comanda de la munca. A ajuns totul ok. Zile si zile, produse si produse.
Sunt curios insa daca este legal sa nu precizeze ca produsele pot fi si resigiliate.

PS: am cumparat de curand un laptop, tot asa m-am dus in magazin, l-a desigilat de fata cu mine, l-am testat.. ambalat inapoi si luat acasa. Cred ca este cea mai buna abordare. Cu ultimul TV cumparat de la ei, la fel (sunt putin maniac cu banding, uniformitate, pixeli morti, etc). Nu m-as risca la o comanda online.