Single post: Clubul Nintendo Switch
-
Member
Eu am crescut cu PC-ul de mic, e platforma mea preferata, prima consola pe care am avut-o a fost celebra "Terminator". Anul trecut am zis sa cumpar si un PS4 pentru ca erau cateva jocuri faine pe care vroiam sa le joc si aveam de asemenea un player Blu-ray pentru filme pe disc + digitale.
Dupa ce am vazut cat de slaba e pe suportul multimedia am vrut sa cumpar un media player cu Android dar am zis sa iau mai bine un Xbox One S pentru ca e ieftina, vede discuri 4K si poate ma mai si joc.
Da, am cont pe Netflix, HBO Go platit, imi plac jocurile dar si filmele, muzica, Anime-urile, etc.
Fie ca e vorba de PC, consola, telefon sau tableta nici unul dintre dispozitive nu le-am luat doar pentru jocuri. Switch nu e nici o consola adevarata nici o tableta buna. Cand ai in ziua de azi smartphone-uri performante, tablete si console dedicate/PC la ce naiba mi-as lua Switch, doar pentru Zelda si Mario ca sa ma joc pe un rahat de ecran 720p? Nintendo nu prea stie pe ce lume traieste de vine cu hibridul asta.
In afara de fanii infocati nu stiu cine si-ar cumpara asa ceva.