L-am jucat si co-op (cu un coleg de pe forum) si single cu botii. Cu botii e mai usor decat in doi jucatori ptr ca mai ai inca 2 "coechipieri". Plus, asa cum o sa vedeti mai jos, poti sa sincronizezi toti botii sa omori soldati. Adica ii pui pe aia trei sa doboare trei soldati in acelasi timp, in timp ce tu iti bei limonada pe o plaja exotica (nu Bolivia ).
Te poti descurca destul de bine cu botii daca esti atent la ei. Adica "Sezi", "Veniti aici", "Mergeti acolo", "Trageti". Si cand le dai ordinul de fire, iti curata toti inamicii. Am jucat pe "regular" dar am trecut prin side mission-uri ca prin branza (in unele situatii in care cu colegul in co-op ne-am batut capul cu inamicii). Singura chestie e sa nu presupuneti ca sunt botii niste destepti. Nu-i lasati sa umble aiurea si profitati din plin de "hold". In rest iti fac si treaba la o adica
Si acum apropo de sincronizare, ii pui sa stea pe loc, ii pui sa omoare trei soldati si ii omoara. Dar cateodata ma intreb cum naiba ii omoara, ptr ca uneori nu sunt asezati in asa fel sa impuste un anumit soldat si tot il impusca (daca le dai hold, ei stau acolo, nu am observat sa se miste).
Si acum clipul meu cu sincronizarile (intr-una nu mai beau limonada )