Quote Originally Posted by djleo666 View Post
+1 din partea mea plus un Thanks.
Eu unul consider ca daca iti place sa te joci confortabil nu iti ramane decat sa ai un PS4 pentru exclusivele Sony si un Xbox pentru "exclusivele Xbox/Windows 10". PC-ul este inexistent pentru mine pe partea de entertainment.
Asta e gluma sau? RTS-uri nu ai nici o sansa sa joci iar FPS cu gamepade-ul de consola sunt o gluma proasta, nu ai precizia si rapiditatea unui mouse. Din contra pe PC libraria de jocuri e imensa si iti alegi tu cel mai bun controller: mouse, gamepad, joystick, volan .
Consolele le-am luat pentru RPG-uri si filme. De exemplu seria Bioshock care imi place foarte mult e varza ca si control fata de PC.

Avantajul consolei(care e de fapt un PC) e teoretic optimizarea mai buna si lipsa batailor de cap la instalare(care a cam fost eliminata de Steam) dar te lovesti rapid de limitarea hardware in jocurile AAA, nici macar 30 de FPS nu pot mentine constant si de catalogul mult mai restrans. Sunt mult jocuri indie foarte tari pentru care nu iti trebuie cine stie ce calculator puternic...