preluat de pe forumul "vecin" :

"Media Galaxy anunță lansarea în premieră a jocului Horizon Zero Dawn, cel mai nou titlu exclusiv PlayStation 4, dezvoltat de Guerilla Games. Acesta va fi disponibil spre vânzare începând cu data de 1 martie în rețeaua de magazine Media Galaxy și pe site-ul mediagalaxy.ro.
Cu ocazia lansării, Media Galaxy invită toți pasionații de jocuri pe data de 1 martie, la ora 18:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea din București pentru un eveniment în care vor putea încerca, în premieră, Horizon Zero Dawn, și vor putea participa la concursuri cu multe premii și surprize. Înscrierile se vor face la fața locului, începând cu ora 18:00, accesul fiind gratuit și deschis pentru toți doritorii.
Cei prezenți vor putea participa la sesiuni de quiz, în care vor avea ocazia de a câștiga abonamente PlayStation Plus de 3 luni. De asemenea, toți cei care cumpără jocul Horizon Zero Dawn pe parcursul evenimentului vor intra în cursa pentru unul dintre cele doua pachete formate dintr-un controller SONY DualShock 4 Glacier White + Abonament PlayStation Plus 1 an.
Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook dedicată evenimentului de lansare. Întregul eveniment va putea fi urmărit live pe canalul de YouTube al Media Galaxy."


Read mor