@Dant3, troling much?
Nu am facut nimic decat sa argumentez de ce NU se justifica un 4K momentan pentru PS4. In conditiile in care configuratii dedicate pentru gaming se chinuie in 4K cu un framerate decent, este imposibil sa ceri de la un hardware de genul PS4pro sa se comporte la fel.
Tinand cont ca am atat PS4Pro cat si un gaming PC (spun eu high end dar nu am decat o placa video caci nu urmaresc sa joc in 4K inca) pot face comparatii la cald intre performantele oferite.
Dupa cum ai vazut si pe topicul cu Horizon Zero Dawn, diferenta de calitate a texturilor este uriasa si asta in rezolutii din astea, normale ... si nu e numai vorba de texturi ci si de FPS si de efectele grafice care, impreuna, contribuie mult la experienta traita in fata monitorului/TV-ului.

Repet ce am scris in postarea anterioara: in conditiile in care unm gaming PC avansat nu se descurca decent in 4K (acum vrei sa definim si ce inseamna "decent"?) nu poti cere asa ceva de la un PS4pro. Da, PS4pro are cel mai bun raport pret/calitate pentru gaming pe care il gasesti in ziua de azi dar trebuie sa ii evaluezi realistic capabilitatile.

Si nu e vorba ca ma laud si nu vreau nimic, da? E vorba ca vorbesc din date reale, concrete ... si concluzia mea PERSONALA este ca daca vrei gaming 4K iti trebuie gear 4K solid.

---------- Post added 01-03-2017 at 19:52 ----------

Quote Originally Posted by CrysMM View Post
Consola este consola. Nu rezolutia face un joc.
Exact !!! Deci, de ce insista unii pe 4K pe console, sacrificand detalii si framerate?