Single post: Clubul Nintendo Switch
-
Admin

Originally Posted by
tudyniuz
Avand in vedere locul lor pe piata, nu cred ca li se poate rupe de potentialii clienti.
Chief, pozitia lor pe piata de console portabile este urmatoarea: #1

Originally Posted by
tudyniuz
NFC face mai multe decat plati, dar tie nu iti place NFC pana nu se da drumul si la Apple la NFC.
Nu neg mare sef ca NFC nu face mai multe. Dar pe cuvant de onoare, ma stii pe mine ca am o tona de gadget-uri prin casa, o groaza de nebunii - si nu cred ca am mai mult de 2 device-uri care au NFC. Si unul dintre ele cred ca e Wii U-ul, deci nu se pune. Pe cuvant ca daca as fi inconjurat de NFC-uri, i-as injura si eu pe cei de la Apple. Meanwhile, sunt doar realist.

Originally Posted by
tudyniuz
Adica eu cer un amarat de bluetooth, nu am avut pretentia de wi-fi, doar bluetooth. Si tu imi spui ca nu dau drumul la bluetooth pentru ca "bluetooth kinda sucks" pentru audio? Dar stii ce sucks even more than sh!t bluetooth? No bluetooth.
Ai dreptate. Ca si la iFon, no jack is more sucky than analog jack. Dar pe Nintendo mai lasa-i un pic... si poate vom vedea ca suporta si casti bluetooth via update. Altfel nu vad de ce pe consola ar fi pus Bluetooth 4.1 si pe Joy-Con-uri 3.0. Crede ca reduceau la maxim costurile daca puneau 3.0 si in consola si gata. Dar 4.1 suporta linistit multi-sources, asa ca... sanse sunt!

Originally Posted by
biagyydog
Chill guys, sa avem noi timp si bani si pt Switch, ca de imbunatatit gasim destule.
Eu sunt chill... ca oricum bani n-am de asa ceva. Dar salivez si eu pe-aici, ce Dzeu sa fac?