Single post: Ce ne-am cumparat azi - console

1. #18640 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Jesus Christ! De ce ai mai luat-o, man? Ultima data cand am patit ceva similar cu Rise of the Tomb Raider au zis cei de la OPC ca desi e vina celor de la Altex, nu trebuia sa accept pachetul (mi-au trimis scrisoare, lol).

Aloy

Dar nu ma mira absolut deloc. Am primit de dimineata BF1 (ca tot neamu', de altfel) si a fost pus intr-o cutie improvizata, ceva mai scunda, si invelita intr-o folie de ambalat. Dar asta pentru ca le-am specificat ca nu il accept daca nu este ambalat corespunzator; nu cred ca se oboseau sa il puna daca nu le scriam la observatii (sau poate a fost vreun angajat mai ok, who knows). A ajuns okish, ca "damage-ul" relativ minor pe care il are nu cred ca a fost din cauza transportului, ci asa a venit din magazin (MG Feeria). Unii au fost mai norocosi si au primit din depozit in cutia originala de la TriForce Pe de alta parte am vazut pe pagina trecuta mult mai praf facuta cutia...

PS: Poze nu prea am avut timp sa fac, o sa pun de pe telefon [emoji14]
    Attached Images Attached Images 99e1f97a9fe9f0160756ea131d44cba0.jpg b2a39b74d3fc33a52ab04811f1d307be.jpg