Quote Originally Posted by Dant3 View Post

"We're aware of reports Nintendo Switch docks are scratching screens, and we're looking into it. If this has happened to you please let us know. In the meantime, take care with your shiny new toy."

Sursa: EG
Exact la asta ma gandeam, am observat ca ecranul se atinge de peretele frontal interior al dock-ului si.. intra destul de greu. Peretele frontal e prevazut cu niste bureti insa m-am uitat cu atentie ori de cate ori am scos-o din dock si raman urme vizibile pe extremele ecranului, stanga-dreapta. Cu o carpa din aceea de ochelari, pe care o folosesc si pentru ecranul telefonului, le-am sters, insa nu mi se pare ok. Sper ca pe viitor sa nu-mi zgarie ecranul consolei. Probabil sunt nebun, dar am o mare problema cu asta. Mi se trage de la telefoane. Nu suport sa vad pic de zgarietura pe ecranul nici unui device pe care il detin. Cel mai sigur cred ca am sa achizitionez o folie, stau mai linistit in felul asta.

In rest, pot spune ca imi place rau. E o super jucarie. Nu am apucat sa o butonez foarte mult, m-am jucat Zelda, vreo 2 ore, portabil, direct pe consola. Pe TV doar am testat. Nu se vede rau, mi se pare foarte ok insa din start prefer direct modul portabil, e clar mai frumos.

LE: m-am uitat mai atent, acum. Nu sunt bureti, este tot plastic. Ce tampenie. Dock-ul este prevazut doar cu 2 gumite mici, in partea inferioara. Clar, pana nu ii cumpar folie, nu o mai bag in dock.