Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
-
Member
Nu vreau sa supar pe nimeni si stiu ca sunt in minoritate aici, citind ce a scris fiecare pe thread, dar consider ca este un joc slab. Prost? NU! Dar sub asteptari sigur. Singurul lucru interesant este co-op in 4 sau pvp. In rest....
Ca sa argumentez... Un lucru pe care l-am realizat cu trecerea anilor, este ca majoritatea jocurilor (filmelor, s.a.m.d.) vizeaza o anumita categorie demografica, majoritatea sub 30 de ani. Nu spun ca este singurul factor, sau poate pur si simplu ma insel in aceasta privinta, DAR, oricine se uita in urma, o sa vada "evolutia" si directia in care se merge.
Uitati-va cum, nu toate (mai apar din cand in cand, intr-un an, cateva jocuri cu adevarat reusite), dar marea majoritate sunt de-a dreptul de #&@. Cat mai simple, sa ne tina de mana la fiecare pas, ca nu cumva sa ne obosim prea mult, sa fie pe placul tuturor si sa iasa banul repede si mult. X-ray vision, questuri generice, markers pentru absolut orice si lista poate continua.
Recunosc, cum am spus si la inceput; Wildlands nu este un joc prost, din acestea avem destule (Homefront Revolution, No Mans Sky, Quantum Break, Steep, The Division, Mafia 3) dar nici nu vad sa exceleze la absolut nici un capitol.