Single post: Mass Effect: Andromeda
-
Member

Originally Posted by
MonkY
Wow! esop a vazut o ora de gameplay, apbaciu 2 ore de gameplay, altii 10 ore... Oameni buni, voi cand va luati un film, intai va uitati la el cam pana pe la 25-50% si dupa aceea va hotarati? Eu n-am inteles niciodata chestia asta cu vizionat de walkthroughs cu orele... decat poate dupa ce ai terminat un joc si vrei sa faci eu stiu, 100% trophies sau sa iei toate achievement-urile. Altfel, e... cum ar zice poetul... e moartea caprioarei! Prefer un review bine facut, fara spoilers, la orice ora! Iar cum jocul nu a fost lansat inca, nu a iesit day 1 patch, parca e prea "metaforic" totul. La fel au facut multi si la Horizon... de intram acolo si parca citeam despre jocul de rahat al anului. Si dupa aceea, s-a lansat, au iesit review-urile si... wow, ce joc!
Nu stiu de ce este atat de wow chestia asta. Eu asa am facut mereu cu orice joc cumparat, sau nu. 1h dintr-un joc care poate are 20-40...100 ore (uite pot exagera si eu) nu cred ca reprezinta 25-50% din el. Spui ca nu ai inteles niciodata chestia asta. Ei bine nici eu nu prea inteleg reviews facute de altii. De ce? Pentru ca IGN, GameSpot, and others, faceau candva, un review de cacao la un joc. Si descopeream ca de fapt imi place. Sau mergeau la pomul laudat (Call of Duty, etc) si realizam ca este un ****ty game.
Rar mi-a fost dat sa gasesc pe cineva care face review chiar obiectiv si impartial. AngryJoe in majoritatea timpului.. WAB uneori.. nici nu imi vine acum cine.
Asa ca, prefer sa urmaresc primele minute-zeci de minute dintr-un joc, fara comentarii, fara tipete si alte porcarii din partea vreunui youtuber si sa vad daca ma atrage ceva la acel joc. Daca da, asa cum a fost cu Horizon, il iau si a doua zi. Si nu regret nimic dupa.