Single post: Mass Effect: Andromeda
-
manfurismojive
Uh ce s-a animat threadul, imi place

Originally Posted by
Rasko
Threadul ala de pe neogaf, lasand gluma la o parte si faptul ca am ras cu lacrimi, m-a convins sa nu mai cumpar jocul, nici la pret de 5$. Imi pare rau, eu nu pot trece la asa ceva dupa Horizon, Uncharted 4 etc etc... Si gameplayul pare same old scheisse si chiar mai putin interesant decat ME3 de exemplu, unde biotic God era extrem de fun.
Rasko daca asteptam numai U4 si Horizon nu mai jucam decat 1 joc pe an
E clar ca n-au cum sa se ridice toti la acel nivel. Eu zic sa te mai gandesti la el, cred ca va fi destul de decent jocul, funky animations aside. Eu il iau pt comedie deja, vreau sa ma rad putin de fetele alora

Originally Posted by
apbaciu
Ce va mai place sa dramatizati... Sper sa vad astfel de postari si la urmatorul joc anuntat de Bethesda

.
Eu unul aveam asteptari mai mari de le Bioware decat de la Bethesda, cu aia sunt obisnuit deja, Fallout 4 am incercat de 2 ori sa-l joc si nu am reusit sa rezist mai mult de 2 seri in el. ME a fost o serie reusita, si multi dintre noi asteptau cu nerabdare o noua "odisee spatiala". Din pacate din ce am vazut pana acum a devenit o noua "comedie spatiala". Exagerez stiu, dar asta e un forum cu pareri, unele mai putin sau mai mult extreme