Nu stiu cine se asteapta de la jocul asta sa fie bun. AI-ul e in general varza, povestea generica (joc in co-op si daca nu ar fi marcate cu galben nici macar nu ai stii ca o poveste se desfasoara in el), controlul vehiculelor e pfft. Arata bine totusi, harta e mare si variata (prin comparatie, geografia din gta 5, si ma refer strict la ea, pare plictisitoare - sau am jucat eu gta prea mult si m-am desensibilizat), iar senzatia de overpowered cand fololosesti AI si syncshot e satisfacatoare (ptr mine cel putin). Si imi plac armele dar si varietatea lor. E fun cel mult dar sa intri in joc cu ideea ca poate va fi unul bun ori memorabil e o mare greseala zic eu. Il iei ca atare si ai ceva fun cu el pe parcurs. Sunt in plina campanie cu 2 colegi, ma simt bine jucandu-l dar nu am mari asteptari de la el. Asta e joc sa omori cateva ore cu ceva light (desi uneori fustrant -cand nu iti iese o misiune ori ceva). Si cand iti iese ceva bine in co-op (mai ales in stealth) e chiar placut (trei oameni sa se coordoneze si sa fie disciplinati nu e lucru usor )