Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Mass Effect: Andromeda
-
Banned
Ok....Jucat pana acum vreo 7 ore (cu pauze mari) , cu Sara Ryden in default , terminat cu planeta Eos....cred ca in niciun alt joc nu am atipit si cascat asa cum am facut la asta. Nu doar ca e intr-o stare deplorabila, dar e si plictisitor de-a dreptul, gol, prost optimizat, neterminat, plin de buguri, lipsit de provocari, personaje captivante si dialoguri de-a dreptul retarde (cred ca scenaristii sunt pustani fanboy). Arata bine si atat, dar cu animatii faciale de duzina. Sistemul de crafting, inventarul, skill tree, Nomad, motorul frostbite 3 nu prea il salveaza. Nici nu stiu ce-i RPG la el......este un action-adventure cu dialoguri si eleemente de cover third person shooter toata ziua!
Nu-mi vine sa cred ca spun asta, dar Mass Effect 3 a fost o "capodopera". FFS, ala l-am jucat timp de 3-4 zile, cate 10 ore fara pauza, in continuu. Asta nou imi provoaca asa dezgust de ma determina sa-l joc in pauze mari.
Iar in pauzele respective stau cu capul pe masa, cu mainile pe cap ori dorm si imi tot spun ca traiesc intr-un cosmar din care nu m-am trezit.
Mai are rost sa avansez in poveste? Se intampla ceva interesant dupa Eos? Tind sa abandonez campania single pana la urmatoarele patch-uri si sa ma axez mai mult pe multiplayer (macar ala e fun, omori valuri dupa valuri de inamici, evadezi din baze, debochezi ca sa te poti juca cu un krogan...yeay)