Single post: Mass Effect: Andromeda
-
Member
Nu stiu, probabil sunt singurul de pe forum, dar mie imi place. Suficient de mult. Sigur, e optimizat ca un rahat si trebuie sa dau TV ul un pic mai tare ca sa trec peste ventilatoare
Sigur, animatiile sunt usor autistic facute deseori. Sigur, sufera (partial) de problemele tuturor jocurilor open world, unele questuri de umplutura si zone strict de plimbat iar sistemul de crafting mai bine nu era.
But on the other hand, am sentimentul cel mai pregnant de exploration pe care l-am avut intr-un mass effect pana acum care se imbina foarte ok cu un sistem de progression, grafica (de care nu sunt pasionat neaparat, BG2 ramane in continuare unul din jocurile mele favorite) este superba, story ul pare interesant desi avanseaza destul de greoi si mi se pare ca incepe sa semene cu cel din trilogia originala , zonele din questuri desi au combatul extrem de previzibil (si cu un AI prost) sunt departe de coridoarele din trilogia originala.
Nu e un joc perfect, departe de asta, dar pentru mine e un solid 8. Revin cu pareri mai pe indelete dupa ce l-oi termina.