Single post: Mass Effect: Andromeda
-
Senior Member
Daca acela este spoiler... atunci acel video spune multe despre cat de bine este scris scenariul jocului.
Atat doar mai vreau sa adaug si eu:
Da am adorat trilogia ME, si unul din motivele principale pentru care am adorat seria au fost caracterele bine realizate. Niciodata nu au fost excelente animatiile in ME, dar au reusit sa fie suficient de bune incat sa nu denigreze imaginea caracterelor. Acelasi lucru se poate spune si despre modele, dimpotriva Illusive Man este un caracter iconic foarte bine realizat si din punct de vedere vizual (de Miranda nici sa nu amintim, that as..). Ma bucur ca unora le ajunge un gameplay decent ca sa defineasca un joc ca find bun, dar eu mai am si alte pretentii si prioritati. Pe deasupra nu vad de ce pentru simplu fapt ca am adorat trilogia originala ME trebuie sa accept Andromeda "as my lord and savior", cu alte cuvinte ca un joc bun.
Desigur, doar ca pentru mine a fost dezamagitor din mai multe puncte de vedere asta nu inseamna ca altul nu se poate bucura de el (si vice versa), dar cred ca am dreptul sa ma plang daca vreau.
Ca tot suntem la animatii, sunt si alte jocuri cu modele 3D si animatii care lasa de dorit, dar au stiut chiar si cu resursele lor limitate sa se foloseasca de ele corespunzator si sa nu denigreze caracterele (seria fallout, sau TES produse de Bethesda sunt un exemplu excelent, cu resursele lor limitate au facut cateva caractere destul de memorabile).
Motivele dezamagirii sunt:
-animatiile desigur, de la gesticulatie (incluziv animatiile fetei) pana la statura, un exemplu bun sunt chiar personajele principale, pe langa cat de impunator era Sheppard (sau caracterul facut de mine), acum simteam ca aveam sub control un caracter care nu a reusit sa treaca de pubertate si care mai degraba trebuia sa fie in spital pentru probleme cu spatele, decat sa fie in spatiu sa explorand planete noi.
-modele umane 3D, sunt oribile, in mare parte.
-dialogul si scenariul lasa de dorit.
Acestea find spuse grafic consider ca este okay, gameplay-ul este un pas in directia buna. Si imi place accentul pus pe explorare.