Faza e ca in ultimii doi ani am schimbat ceva TV uri si la nici unul nu am avut astfel de probleme. Si 3 au fost Samsung. Sa ne intelegem, nu stau sa iau un TV la puricat doar sa-i gasesc o hiba.
Samsung 46EH5000 mai gros in spate (insa asta e un lucru bun dpdv al uniformitatii). Un TV simplu fara functii smart insa super incantat de el. No problems pe parte de clouding etc. Super uniform.
55J6200 cam lent ca si pornire TV si accesare functii smart insa ok ca uniformitate. Negrul ok si nimic deranjant noaptea la filme. Il am de un an multumit de el overall ca si calitate a imaginii.
Panasonic 48AS640. Mi s-a parut un super TV pentru banii platiti pe el (22 mil). Partea de smart ca si interfata slabuta si complicata. Insa impecabil ca uniformitate si culori.
Samsung 48JS8500 (actual TV in dormitor) super multumit de el. Nu e la fel de rapid ca si KS9000 insa ca uniformitate nu are nici o problema. Nu e perfect insa nu m-a deranjat nimic suficient de mult sa zic ca ii dau retur. Asta e un TV de tinut.
Si acum vine concluzia 1:
Mi se pare ca Samsung a facut downgrade de la 2015 (JS8500) la 2016 (KS9000). La modelul 2015 aveam black bars la filme full black. La modelul 2016 nu mai eate posibil ca au schimat ei felul in care sunt aranjate LED-urile in spate. Acum iluminarea parca vine doar de sus si jos.
Concluzia 2:
Am trecut prin destule TV-uri in ultimii 2 ani si un TV cu asa clouding nu am gasit. Not even close. Si cum am zis, nu stau sa analizez TV-uri de pixeli morti etc. Doar vizionare normala. Daca ma deranjeaza ceva atunci il iau la puricat.
Concluzia 3: Astept un 65" OLED sau FALD. Dar asta am mai spus-o. Bafta si va tin la curent.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro