Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ultimate Team - Fifa 17
-
03-04-2017 22:42 #1534 SP
Senior Member
futgalaxy e scam site
i creat un cont am bagat 50k coins,am jucat acolo la jackpot si am iesit cu 140k si am dat withdraw
la 3-4 ore mi-au sters contul fiindca am creat unul la fel cu acelasi username si email.unul spunea pe chat asteapta ca iti va aparea si altul vine si scrie razand ca e scam si mi-a luat banii
nu stiu despre ce bani vorbeste ala ca eu am cumparat 5 jucatori gold cu 9900 dar in schimb a spus suma care o aveam
doar administrator level iti poate sterge contul
chestia e ca nicaieri nimeni nu a scris ca e scam site ci gambling fiind 2 cuvinte diferite
articole,threaduri doar despre nephentez si kids gambling
una e sa joci un joc de noroc si alta e sa fi inselat,nu sunt acelasi lucruri