Eu dupa vreo 12 ore de jucat nu am fost deranjat nici de animatii, nici de bug-uri, nici de lip syncs. Ok, sunt mediocre, dar nimic care sa ma faca sa nu-l mai joc. E fun, gameplay-ul mi se pare misto, lumile sunt construite cum trebuie, n-am simtit niciun "open world" fatigue asa cum patesc in ultima vreme, e o placere sa navighez cu Nomad-ul. In schimb, problemele majore ale jocului sunt povestea (care e 80% aceeasi din primele 3 jocuri) si personajele care nu sunt mai deloc memorabile si nu ies in evidenta cu nimic. Toti sunt social justice warriors, iar jumate din ei sunt si enervanti (numai pumni i-as da lu' Cora aia, orice discutie duce la "da, cand eram eu Asari commando...", da' du-te femeie si lasa-ne).

Also, flow-ul din meniuri e idiot rau de tot (apas un buton sa deschid harta, dar ca sa o inchid trebuie alt buton care ma duce in meniul principal), jocul parca face multe lucruri dinadins sa te faca sa pierzi timp in el aiurea. In afara de open worlds (imprumutate din Inquisition) si combatul revamped, sunt cam aceleasi mecanici. Sa nu mai zic de sistemul de conversatie care are aproape 0 efect asupra outcome-ului, pana acum nu am simtit ca am facut vreo alegere majora care sa schimbe jocul si nici care sa schimbe perspectiva lumii asupra personajului meu. Cu alte cuvinte, in afara de combat, n-au adus nimic nou, ba chiar au stricat anumite feature-uri.

Pana acum e un joc de nota 7-7.5, sa vedem, poate devin personajele mai interesante pe parcurs.