Single post: Clubul Xbox One X
-
Senior Member

Originally Posted by
Papillon_
Titlurile first party Horizon Zero Dawn, Uncharted o sa ajunga pe PS Now iar restul gen Persona 5, Yakuza 0, Nioh e doar o chestiune de timp pana o sa le lanseze pe Steam. Ca fanboy nu vor asta pentru ca nu pot sa se mai laude apoi ce exclusiv s**t se joaca e alta treaba.
solecon
Eu nu am zis sa nu iti mai iei consola, e buna dar atuul principal o sa ramana partea de multimedia aplicatii, streaming, blu-ray player
Bayonetta merge oribil pe PS3, insa acum poti sa te joci 4k 60fps, ghici pe ce ?
Stii ce e ironic, am PS4 Pro dar nu pot sa ma joc o gramada de JRPG-uri din era PS3... Care e solutia? Ori astept sa apara pe Steam ori imi iau un abonament PS Now. Sau tu ti-ai cumpara un PS3 in 2017?
Microsoft are vizune, stie incotro se indreapta piata, cross-platform si cloud.
De fapt voi nu realizati ce sunt consolele din generatia actuala, niste PC-uri cu un sistem de operare mai capabil(Xbox) sau mai limitat(PS). Ia fi atent aici "Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) today announced the "PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition" sau "Nintendo Entertainment System The best-selling gaming console of its time... It was initially released in Japan as the Family Computer " Oare de ce folosesc cuvantul cheie "Computer"?
1) De unde iti iei afirmatiile cu privire la jocurile ce urmeaza sa apara pe Steam?
2) "restul e doar o chestiune de timp pana o sa le lanseze" ce mama zmeului de sens logico-gramatical are propozitia asta?
3) Un PS3 pe olx e mai ieftin decat un an de PS Now.
4) Microsoft are viziune si datorita acestei viziuni jocurile lor se vand pe Xbox + PC jumatate cat exclusivele Sony. (0,7 milioane pe Xbox si, surpriza, 0,03 milioane pe PC
sursa: Quantum Break (Xbox One) - Sales, Wiki, Cheats, Walkthrough, Release Date, Gameplay, ROM on VGChartz + http://www.vgchartz.com/game/86472/quantum-break/ )