Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
20-04-2017 01:44 #4556 SP
Member
Beasts of no Nation - 9/10
Am vazut in trecut copii actori destul de talentati, dar ca aici (si cand pui ca este si primul sau film) ... mai rar asa ceva. O sa mai auzim cu siguranta de baiatul asta.
Regizorul si directorul de imagine, care vad ca sunt unul si acelasi, au facut o treaba splendida. Imagini foarte bune, cadre reusite, culori, tot filmul editat foarte bine, samd.
...Acum inteleg si de ce. True Detective (TV Series) (executive producer). E clar!
Chiar nu are rost sa mai dezvolt. Ma bucur ca am descoperit acest film.
Rasko: 
Mine 5/10
Premisa/idee de baza buna. Cu un actor in mare parte placut (am realizat de unde il stiu - The Lone Ranger) si potential de a fi un film reusit. In primele 20-30 min interesul meu a fost in crestere continua. Apoi... Filmul pur si simplu iti infige un cui in cap si il tot bate la nesfarsit. Crezand probabil, ca publicul este complet idiot si nu intelege ce incearca filmul sa-i sugereze; asa ca iti spune acelasi lucru de 100 de ori, poate cine stie, te prinzi. In concluzie, ultima parte din film, pentru mine a fost un chin. Pacat! Putea sa fie un Buried destul de bun.