Quote Originally Posted by Taw View Post
Nici eu nu ma omor deloc cu ele, si nici cu shooterele.

Dar e atat de fun cand joci cu baietii pe net incat m-au prins si pe mine.NU, nu cu PS3-istii, m-am lamurit care e media de varsta acolo din pozele de la intrunirea de Killzone 2 si sper ca nu se considera o ofensa, pt ca nu vreau sa jignesc pe nimeni.Si de la Tekken 5 la fel.

COD4 nu am jucat nici 10 minute in singleplayer, dar mereu intram pe net cu Dumi & Mika & Co. desi mereu ieseam ultimul.
Forza 2 nici atat, nici nu am inceput campania ,dar era beton cand ma intreceam cu Babulu si Monky in gurpa 2 in campionat.Sau cand ma chinuiam toata saptamana sa invat traseul iar in calificari scoteam cu 2-3 secunde mai mult decat in timpul antrenamentelor.
Stiu, acum o sa vina Mo si o sa spuna iar cum m-am retras eu din campionat din "motive nemotive".
tu te lamuresti de ce e de capul cuiva dupa ce varsta are?
anyway...eu zic ca merg si niste suv-uri acolo pentru ca le foloseste doar cine vrea, nu e nimeni obligat. damn..maple valley e circuitul care imi place cel mai putin sau cred ca m-am saturat eu de el..

---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------

au implementat sistemul de driving din "cabina"? ..ca nu imi place sa vad doar botul masinii