Quote Originally Posted by gabytro View Post
Ai si tu dreptate..ma chinuiesc si eu sa mi iau un tv de mult timp..pun cate 10 lei pe luna na asta e..mai greu pt unii. Si am zis sa vb si eu p aici sa par ca am, dar de fapt am unu vechi ..abia mai merge. Cand ma fac mare vreau sa fiu keanu..sa am tv uri multe


Salut gabytro,


O sa incep prin a spune ca nu vreau sa te conving sub nicio forma despre o marca sau alta.

Eu am in casa 5 televizoare Samsung led tehnologie 2009-2012 (respectiv sunt si imi doream un televizor mare si am inceput sa strang pareri despre acestea, in mare parte de internet si urma sa-mi achizitionez un Samsung ks6500, pana la o parere a unei rude foarte interesante, Samsung si LG au lucrat impreuna la tehnologia OLED inca din 2008, iar in 2013 au prezentat ambele cate un model bazat pe aceasta tehnologie, care era extrem de scumpa, asa ca Samsung a parasit aceasta tehnologie care (sa ma corecteze cei cu mai multe cunostiinte), avea o rata de succes de 10%, fiind placi lungi din care se taiau aceste cipuri, LG a continuat finantarea proiectului de unul singur ajungand la o rata de succes de 90%. Samsung intre timp vad ca a inceput dezvoltarea tehnologiei QLED care sa fie competitor pentru OLED, despre care nu m-am informat momentan, dar banuiesc ca va avea costuri ridicate, ramane sa vedem.

Iti las scurtaturi catre niste articole interesante:
1. https://www.cnet.com/news/seven-prob...d-televisions/
2. http://www.idtechex.com/research/art...t-00009198.asp
3. http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1462516534
4. https://www.cnet.com/products/samsung-kn55s9c/preview/

Lasand discutiile paralele, eu am Xbox One si vreau sa trec la Xbox One S sau Scorpio, iar urmatoare mea alegere in materie de televizor va fi LG cu tehnologia OLED, iti urez si succes in alegerea urmatoarei marci de televizor.

Ca si sfat, daca esti cinic vei primi raspunsuri ofensive de la ceilalti utilizatori, eu cred ca trebuie sa venim cu pareri bazate pe experiente si nu trebuie sa fim fanatici, orice costa in viata asta si pana la urma suntem aici sa ne ajutam .


AlexB