Quote Originally Posted by 495 View Post
1. Nu au nicio treaba filmele in 24fps cu jocurile. E cu totul altceva.
Ciudat cum pana acum au fost ok, ba chiar developerii se mandreau cu jocuri care ofereau "cinematic experience", dar acum nu mai au nici-o treaba filmele in 24fps cu jocurile. Repet, problema asta o au doar cativa, care de fapt vor PC gaming si s-au trezit pe consola.
2. Joaca tu destiny 1 pe pc.
Multumesc frumos, dar aici intervin 2 probleme. 1. Eu nu ma joc pe PC si 2. Nu prea ma joc FPS-uri. Destiny mi-a placut pe consola, l-am jucat chiar foarte mult, si nu am simtit NICIODATA nevoia de mai multe FPS-uri - se misca si arata impecabil (pt. vremea lui). Parol!
3. Citeste punctul 2.
Am citit, si raspunsul e acelasi.
Sunt competitii si pe console.
Tocmai, ca au fost competitii si pe vremea lui GameCube, sau a SNES-ului. Si de atunci si pana in ultimii ani de cand cu PC Mustard Race, nimeni de pe consola nu s-a plans de FPS-uri. Cam de la PS3 incoace insa, valea plangerii e cu FPS-uri, HDR-uri, 4K si alte alea. Cu alte cuvinte, si-au luat baietii si o consola pe langa PC, si vor sa faca acelasi lucru. Si sa-i puna si mouse, desigur!
Conteaza fps. E mai bine sa ai mai multe. Move on!
Pai poti sa ai mai multe, la orice ora. Ia-ti un PC. Pe console, teoretic este un comunism bine pus la punct. Adica la toti trebuie sa mearga la fel. Ori daca X-ulescu iti da headshot-uri de nu mai stii de tine la 30 FPS, iar tu nu poti... problema e la tine, nu la consola. Moving on...
PS: e funny ca pe un forum numit "console games", pe un topic despre "scorpio" vii si spui sa trecem pe pc.
Absolut. Toti cei care se plang de ani buni ca vor chestii ca pe PC (inclusiv pe Scorpio), sunt invitati sa treaca pe PC si sa ne lase in pacatele noastre. Consola va fi cea mai rapida de pana acum, si cu toate acestea, eu garantez ca vor incepe instant sa se planga de ea si sa-i gaseasca bube... eventual va fi de rahan pentru ca nu va rula jocul Y la 60 fps, ci la 38-40, si ii va veni omului sa sparga TV-ul, nu altceva... Si toate astea pentru ca... ai ghicit... pe consola nu e ca pe PC.

Anyway, cred/sper ca s-a inteles. Unii vor de la Scorpio 60 FPS. Altii vor de la Scorpio 4K nativ. Altii vor DX12 super anti-aliasing. Unii vor cel mai tare A.I. si alte alea. Eu va spun de acum ca nu are rost sa va asteptati la 4K nativ in 60 FPS, cu toate cele la maxim si eventual si un A.I. care sa va ajute sa faceti aiming mai bun in timp ce va cauta walkthroughs pe Youtube si face captura si streaming pe Twitch... Eu doar sper sa am parte de o noua generatie de jocuri, unde datorita puterii consolei sa nu mai fie developerii stressati de limitele hardware, si sa dea frau imaginatiei si originalitatii. I just hope...