Quote Originally Posted by KiritoStefan View Post
AngelicToucH te crezi avocatul populației ? Nimeni nu știe cum va dori populația să joace dar tu îți permiți să gândești pentru populație , rămâne la alegerea și buzunarul fiecăruia ce consolă are în casă.
Legat de consolă eu de câteva luni am xbox one sincer sunt mulțumit , personal ce mă deranjează foarte tare e că ps4 are mai mult români din câte am observat , în concluzia mea eu unul în viitor mizez pe ps4 pentru că orice face xbox nu văd să fie români majoritatea tot ps4 .
Nu cred ca am zis nicaieri ca fiecare trebuie sa isi cumpere Scorpio sau sa ramana la Slim/Fat, de fapt fix un post maaai sus poti vedea ca aceiasi fraza am spus si eu "nu ii cumperi tu consola si nici nu joci tu in locul lui", pur si simplu ziceam ca FPS mai mult = mai bine si ca nu e nici un minus in asta ci doar un avantaj. Un sfat ar fi sa citesti de doua ori inainte in loc sa te arunci asa in discutii. Nu are nici un sens ce zici tu cu ce am zis eu, asa cum nici eu nu am aruncat "old school" intr-o discutie de frames per second cat am folosit-o intr-un mod ironic. In fine, water under the bridge, ai mingea nu ai mingea, la poarta dai.